Samsun'da CHP'liler Deveci'nin Makamında Buluştu Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, CHP Genel Başkan Yardımcıları Av. Gülizar Biçer ve Prof. Dr. Yücel Taşkın, milletvekilleri, İl Başkanı Fatih Türkel ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kamudan ihraç edilen vatandaşları dinlemek için "KHK mağdurları ile buluşuyoruz" başlığıyla düzenlenen programa katılmak ve bir dizi ziyaret gerçekleştirmek amacıyla Samsun'a gelen CHP'li heyet Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'yi ziyaret etti.

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Gülizar Biçer Karaca, CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Taşkın, CHP İstanbul Milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ve Av. Turan Aydoğan, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Başkan Deveci ile makamında bir araya geldi. Heyete, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik, CHP Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Güneysu, CHP Atakum İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kandemir, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan, Başkan Deveci'nin eşi Av. Gülay Deveci, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

DESTEK MESAJLARI Ziyarette Türkiye ve dünya gündemi konuşuldu. Başkan Deveci, sohbette Atakum Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. Yeni yılla ilgili temenni ve karşılıklı destek mesajlarının verildiği ziyaret, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.