"GENÇLERİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde   gençlere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, "İktidara geldiğimizde gençlerin sorunlarını çözecek, vaatlerimizi yerine getireceğiz" dedi. 

"KILIÇDAROĞLU SÖYLER AK PARTİ YAPAR"

İlkadım İlçesinde CHP İl Başkanlığında  İl Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan ve yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.  Başkan Özkan,  AK Parti'nin KYK borçlarının faizlerine yönelik  yapmış olduğu çalışmayı "Kemal Kılıçdaroğlu söyler, AK parti yapmak zorunda kalır" şeklinde gerçek karşılığını bulduğunu belirtti. 

HER ADIM MİLLETİN YARARINA

KYK borçlarının sıfır faizle yapılandırılmasının Genel Başkan Kılıçdaroğlu 'nun bu  gençlere 6 vaadinden biri olduğunu belirterek, "Yolun sonu görünüyor. Vaktiniz tükeniyor. Biz iktidara geldiğimizde gençlerin sorunlarını çözecek, vaatlerimizi yerine getireceğiz. Biz göreve gelene kadarki kısa süreyi iyi değerlendirmenizi umut ediyor, gösterdiğimiz yolda atacağınız her adımın bu milletin yararına olacağını ve kısa süre sonra iktidara gelecek olan bizlerin de işini kolaylaştıracağını belirterek şimdiden teşekkür ediyoruz. CHP gençliği  olarak, AK Parti İl Başkanlığı'na vaatlerimizin geniş bir şekilde açıklandığı parti programımızı göndereceğiz. Detaylı bir inceleme yapmanızda fayda var. Cumhurbaşkanı'na en azından özetini bile iletebilirseniz bu ülkenin hayrına olacaktır" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.