Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz'dan bu yana kayıp olan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğu Emine Nur Ayhan'ın cesedine ulaşıldı. İnternet kullanıcıları, "Emine Nur Ayhan kimdir?", "Emine Nur Ayhan'a ne oldu?" sorularına yanıt arıyor. 

EMİNE NUR AYHAN KİMDİR?

7 Temmuz Samsun'un Çarşamba ilçesinde kaybolan olan Emine Nur Aydın'ın sosyal medyada gündem olmasının ardından internet kullanıcıları, küçük kızın akıbetini merak ediyor. 10 yaşında otizmli kız çocuğu Emine Ayhan'ın cesedine ulaşıldı. 

emine nur ayhan 1223

EMİNE NUR AYHAN'A NE OLDU? EMİNE NUR AYHAN BULUNDU MU?

Samsun'un Çarşamba ilçesinde 7 Temmuz Perşembe günü 16.30 sıralarında kaybolan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunun bulunması için çalışmalar ailesinin ihbarı üzerine başladı. Çalışmalar 7 Temmuz'dan itibaren Yeşilırmak havzasında yoğunlaştı. Emine Nur Ayhan'ın cesedine bugün ulaşıldı. 

emine-nur-ayhan-ic

EMİNE NUR AYHAN'IN CESEDİ NEREDE BULUNDU?

Kayıp çocuğun cansız bedenine, kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilırmak Nehri kenarındaki bataklıkta, kadavra köpeği yardımıyla ulaşıldı. Küçük kızın cesedi tabuta konulduktan sonra cenaze aracına nakledilip otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

EMİNE NUR AYHAN'A AİT TİŞÖRT BULUNMUŞTU

10 yaşındaki otizmli kız çocuğu Emine Nur Ayhan'ın tişörtü Yeşilırmak civarında bulunmuştu. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.