Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ‘Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında’ sloganıyla gerçekleştirilecek  Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nin, gençlerin kariyer ve hedeflerine yön verebilmesi için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

29 VE 29 MAYIS'TA TÜYAP'TA

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ‘Geleceğin Burada, Devletin Senin Yanında’ sloganıyla 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Samsun TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’yle ilgili hazırlıkların görüşüldüğü koordinasyon toplantısı, Vali Dağlı'nın başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇOK SAYIDA KURUM KATILIM SAĞLAYACAK

Vali Dağlı, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ve bağlı kuruluşları ile bakanlıkların da katılım sağlayacağı Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nde hedefini seçmek, kariyerini planlamak veya girişimci olmak isteyen üniversite öğrencileri ve gençler ile; onlara hibe ve destek sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya getirileceğini söyledi. 

GELECEKLERİNİ PLANLAYACAKLAR

Kamu kurumlarına ait stantlarda tanıtımlar yapılacağını ve gençlerin burs, hibe, fon, girişimcilik, kredi gibi maddi destekler ile ihtiyaç duydukları staj programları ve uluslararası alandaki proje destekleri hakkında bilgi sahibi olmalarının sağlanacağını ifade eden Vali Dağlı, bunun da gençlerimiz kariyerlerini planlayıp, geleceklerini kurgularken, devletimizin hangi imkanlarıyla, neler yapabilecekleri konusunda bir farkındalığın oluşmasına katkı sağlayacağını ifade etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.