Samsun’da Bilge Pedallar Bisiklet Topluluğu üyeleri, tedavi süreci devam eden arkadaşları Arzu Şimşek’i yalnız bırakmadı. Topluluğun kurucusu Abdurrahman Güner ve beraberindeki bisikletçiler, bisikletlerini balonlarla süsleyerek İlkadım ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Şimşek’in evinin önünde toplandı.
PANKARTLA DESTEK VERDİLER
Bisikletçiler, Şimşek’e destek olmak amacıyla “Başaracağına inanıyoruz, sen de söz ver” yazılı pankart açtı. Arkadaşlarını karşısında gören Arzu Şimşek, sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı.
“HİÇ BEKLEMİYORDUM, ÇOK MUTLU OLDUM”
Kendisi için hazırlanan etkinlikten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Şimşek, “Hiç beklemiyordum, çok mutlu oldum, çok da duygulandım. İnşallah tedaviyle ve moralle atlatacağım. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.
“ZOR GÜNLERDE İNSANIN YANINDA OLMAK GEREKİR”
Bilge Pedallar Bisiklet Topluluğu Kurucusu Abdurrahman Güner de ziyaretin amacının arkadaşlarına moral vermek ve yanında olduklarını göstermek olduğunu ifade etti. Güner, “Arkadaşlar, dostlar zor günlerde insanın yanında olmalı. İnşallah iyileştiğinde bisikletlerimize bağladığımız balonlarımızı gökyüzüne bırakacağız” diye konuştu.
Samsunlular dikkat! İŞKUR TYP başvuruları başladı
Samsun’da narkotik operasyonu! 12 bin 36 hap ele geçirildi
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ








