Samsun'da 19 Mayıs Gençlik Kampı'nda 'Teknoloji Bağımlılığı' konulu seminere katılan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "Yavrularımızı başta madde bağımlılığı olmak üzere tüm bağımlılıklardan korumak için de çalışmalar sürdürülüyor" dedi.

GENÇLER SUNUM YAPTI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 19 Mayıs Gençlik Kampını ziyaret eden Vali Dağlı, kampta yürütülen sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Dağlı, kampta bulunan gençlerin sunumu ile gerçekleştirilen 'Teknoloji Bağımlılığı' konulu seminere de katıldı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gerek gençlik kamplarında gerekse yaz Kur’an kurslarında düzenlenen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle, çocukların yaz aylarını daha verimli geçirebilmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Dağlı, "Yavrularımızı başta madde bağımlılığı olmak üzere tüm bağımlılıklardan korumak için çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda İl Müftülüğümüze ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı kurs ve kamplarda İl Emniyet Müdürlüğümüz, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Yeşilay tarafından bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yürütülmektedir" dedi.

'DİĞER BAĞIMLILIKLAR KADAR TEHLİKELİ'

Vali Dağlı, teknoloji bağımlılığının görünür olmadığını ve dikkat edilmesi gerektiğini belirterek sözlerine şunları ekledi: "Teknoloji bağımlılığı çok görünür olmamakla birlikte en az diğer bağımlılıklar kadar tehlikelidir. Önce vaktimizi almakla başlar ardından da malesef hayatımızı adım adım ele geçirir. Hayatımızdaki boşlukları faydalı sosyal, sportif, kültürel faaliyetlerle doldurmamız gerekiyor."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.