490 SPORCU KATILDI 

Samsun'da düzenlenen Süper Lig ve 1. Lig Terfi Müsabakaları, Türkiye Badminton Federasyonu tarafından organize edilen teknik toplantının ardından başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalara 38 il ve 41 takım olmak üzere toplamda 490 sporcu katılım sağladı. Bu önemli organizasyon, badminton camiasındaki birçok ilin temsilcilerini bir araya getirerek rekabetin yüksek olduğu mücadelelere sahne olacak. 

BAŞARI DİLEDİLER 

Türkiye Badminton Federasyonu, düzenlediği etkinliklerle badminton sporunu geliştirmeye ve yaygınlaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Katılımcı sporculara başarılar dilerken, bu tür etkinliklerin sporun genç yeteneklerini keşfetme ve geliştirme açısından önemli bir platform sağladığını vurguluyor. Müsabakalara, Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve federasyon yönetim kurulu üyeleri katıldı.

NEDİM AYDIN 

Alaçamlı sporcu dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek Alaçamlı sporcu dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.