Samsun'da Antrenör Adayları Eğitime Başladı TFF Grassroots Lisans Antrenör Eğitim programı, Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Samsun Şubesi'nin önderliğinde 30 kursiyer katılımıyla dün İlkadım Suni Çim Saha'da başladı.

tüfad (4).JPG

Programa, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, TFF İl Temsilcisi Hasan Özbulut, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Yılport Samsunspor Akademi Direktörü Yücel Uyar, TÜFAD yönetim kurulu üyeleri, antrenörler katıldı. 4-13 Nisan 2022 tarihleri arasında TFF Antrenör Eğitimcileri'nden Osman Üstünel ve Seyit Cem Ünsal'ın önderliğinde gerçekleştirilecek olan programda, aday kursiyerlerin en iyi şekilde eğitimlerini alıp kursu bitirmeleri hedefleniyor.

tüfad (3).JPG

ÖĞÜT VERDİLER

Programda konuşan Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, "TÜFAD olarak bizim amacımız, aday antrenörlerimize ve eğitimci hocalarımıza iyi bir ortam sağlayıp, kurslarını güzel geçirmeleri" derken, TFF Samsun Bölge Müdürü Güven, ASKF Samsun Şube Başkanı Aydın ve Yılport Samsunspor Akademi Direktörü Uyar ise aday antrenörlere bundan sonraki hayatlarında başarı dileyerek, kendilerini diğer antrenörlerden ayırmak için fark yaratmaları gerektiğinin altını çizdiler.

tüfad (1).JPG

Kurs sonunda ise, Samsunspor, Türkiye’deki tüm futbol akademilerinin genç futbolcu yetiştirmede kullanabileceği ‘Çocuk ve Genç Futbolcularda Beslenme’ isimli kitapçığı dağıtıldı.

Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

tüfad (2).JPG  

tüfad (5).JPG