Alpa Gıda Şirketler Grubu, 2022 yılının kapanış toplantısını firma yetkilileri ve fabrika üretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirdi. 2023 hedeflerinin konuşulduğu toplantıda, ses getirecek çalışmalarla yola devam edileceği vurgusu yapıldı.

ÜRETİM KANALINDAN TAM DESTEK 

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde hizmet veren Tirebolu Çaysan Kahvaltı ve Çay Evi'nde gerçekleştirilen kahvaltı toplantıda önemli kararlar alındı. Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Alakuş, Türkiye Satış Direktörü İbrahim Candan, Karadeniz Bölge Müdürü Hakan Şengül ile fabrika üretim elemanlarının katıldığı toplantıda, 2023 yılında üretim kapasitesinin artılmasıyla ilgili harekete geçileceği bildirilirken, satış hedefinin de yükseltilmesi için çalışma gerçekleştirileceği aktarıldı. Alınan kararlara üretim kanalından da tam destek geldi.

DAHA İYİ İŞLER YAPILACAK 

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Karadeniz Bölge Müdürü Hakan Şengül, "Toplantımız çok verimli geçti. 2023 hedeflerimizi ve hayata geçirmeyi plandığımız yatırımlarımız üzerine konuştuk. Bu noktada tüm arkadaşlarımız bize destek verdi. Birbirimize daha sıkı sarılarak, çok daha iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

ÖNERİLERİ ALINDI

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda fikir alışverişi yapılarak, tüm çalışanların da öneri alındı. 

Haber Kaynak: S. Gökhan UÇAROĞLU 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.