AK Parti'de ilçe adaylarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'dan aday takvimi ile ilgili açıklama geldi. Yılmaz, "Şubatın ilk haftasının sonunda artık il, ilçe ölçeğinde bütün belediye başkanı adaylarımız belirlenmiş olacak." dedi.

SAMSUN'DA AK PARTİ'NİN İLÇE ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Yusuf Ziya Yılmaz, adayların, hem parti teşkilatı çalışmaları hem de kamuoyu araştırmalarıyla belirlendiğini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü:

Samsun'da bilardoda dereceye girenler ödüllerini aldı Samsun'da bilardoda dereceye girenler ödüllerini aldı

"Önümüzdeki süreçte ilçe belediyeleri kaldı. İlçe belediyeleriyle ilgili de çalışmalarımız belirli aşamaya geldi. Muhtemelen önümüzdeki haftanın ilk günlerinde genel başkan yardımcılarımızın başkanlığında belirlenmiş olan illerin ilçelerini görüşüyoruz, bitireceğiz. İlçeleri ilan etmek için genel başkan yardımcılarımız illere gidecek. İllerin ilçelerini birlikte açıklayacağız. Şubatın ilk haftasının sonunda artık il, ilçe ölçeğinde bütün belediye başkan adaylarımız belirlenmiş olacak. Meclis üyeleri de onu takip eden zaman içerisinde belirlenecek. Belde belediyelerini de iller belirleyecek. Şubat ayı, kampanyayı etkin bir şekilde başlattığımız, 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarımızın bütün gücümüzle sahada etkin şekilde başladığı süreç olacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.