AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği bayramlaşma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve milletvekili Orhan Kırcalı, eski Sağlık Bakanı milletvekili Ahmet Demircan, Milletvekilleri Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, eski milletvekili Birnur Şahinoğlu ile birlikte ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Törende konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, partililerin bayramını kutlarken, 2023 vurgusu yaptı. Karaaslan, teşkilatlar olarak sahada olduklarını belirterek, 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracaklarını söyledi. Eski Bakan Demircan'da muhalefetin gündeme getirdiği parlamenter sistemi eleştirerek, "Millet kendi Cumhurbaşkanını kendi seçecek. Vesayet bitti" dedi.

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu bayram mesajı partililere dinletildi. Tören sonunda milletvekilleri ve partililer birbirleri ile bayramlaştıktan sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çekindi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN