Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz akşamlarını kültür ve sanatla buluşturmak amacıyla düzenlenen “Açık Hava Sinema Geceleri”, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Samsun’un 17 ilçesini kapsayan etkinlikte açık hava sineması keyfinin son durakları belli oldu.
17 İLÇEDE SİNEMA KEYFİ
Yaz boyunca Terme’den Bafra’ya, Vezirköprü’den Ayvacık’a kadar birçok ilçede gerçekleştirilen gösterimler, aileleri, çocukları ve gençleri aynı etkinlikte buluşturdu. İlçelerde belirlenen meydanlara kurulan dev perdelerde vatandaşlar, yıldızların altında “Mucize” filmini izleme fırsatı buldu.
MISIR, GAZOZ VE DONDURMA İKRAMI
Etkinlikler yalnızca film gösterimiyle sınırlı kalmadı. Sinemaseverlere patlamış mısır, gazoz ve dondurma da ikram edildi. Açık hava gösterimleri özellikle ailelerden yoğun ilgi gördü.
SON GÖSTERİMLER İLKADIM VE ATAKUM’DA
Açık Hava Sinema Geceleri kapsamında 1 Eylül’de Alaçam’da gerçekleştirilecek programın ardından etkinliğin son iki durağı İlkadım ve Atakum olacak. Gösterim, 2 Eylül’de İlkadım İstiklal Meydanı’nda, 3 Eylül’de ise Atakum Çobanlı İskelesi’nde gerçekleştirilecek.
BÜYÜKŞEHİR’DEN DAVET
Samsun Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsimini açık hava sineması keyfiyle uğurlamak isteyen tüm vatandaşları İlkadım ve Atakum’daki son gösterimlere davet etti.
Samsun’da Astorya’ya iki yeni film! Uçan sinemaya yoğun ilgi
Samsun’da “yetişmez” dediler, şimdi 1 tonu aşıyor
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ








