Samsun’da 6 Ekim Salı günü farklı ilçelerde ana şebeke arızaları nedeniyle su kesintileri uygulanacak. Kesintilerin bazı bölgelerde öğle saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

CANİK’TE HACI İSMAİL MAHALLESİ
Canik ilçesi Hacı İsmail Mahallesi’nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 10.00 ile 12.00 arasında su kesintisi yaşanacak.
ÇARŞAMBA’DA ORTA MAHALLE
Çarşamba ilçesi Orta Mahalle’de saat 09.00 ile 11.00 arasında ana şebeke arızası nedeniyle su verilemeyecek.
İLKADIM’DA DERECİK MAHALLESİ
İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi’nde su kesintisi saat 09.00’da başlayacak ve 12.00’ye kadar sürecek.
ALAÇAM’DA FATİH MAHALLESİ
Alaçam ilçesi Fatih Mahallesi’nde saat 09.00 ile 12.00 arasında ana şebeke arızası nedeniyle su kesintisi uygulanacak.
VEZİRKÖPRÜ’DE 3 MAHALLE ETKİLENECEK
Vezirköprü’de Çanaklı, Nalbantlı ve Tabakhane mahallelerinde saat 08.00 ile 12.00 arasında su kesintisi yaşanacak.
ATAKUM’DA KESİNTİ 12.30’A KADAR SÜRECEK
Atakum’da Çakırlar Mahallesi, Çakırlar Yalı Mahallesi, İncesu Yalı Mahallesi ve İncesu Mahallesi’nde ana şebeke arızası nedeniyle saat 08.00 ile 12.30 arasında su verilemeyecek.
TERME’DE FENK MAHALLESİ
Terme ilçesi Fenk Mahallesi Esin Sokak’ta saat 07.40 ile 11.00 arasında su kesintisi yaşanacak.
SUYUN ULAŞMASI GECİKEBİLİR
Arıza onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından suyun abonelere ulaşma süresi, konuma ve arızanın boyutuna bağlı olarak birkaç saat farklılık gösterebilir.
Samsun’da annelere hayati eğitim!
Samsun'da TMO’ya çeltik çağrısı: "Fiyatı daha fazla geciktirmeyin!"
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




