Hekimlik mesleğine 25 Eylül 1980 tarihinde başlayan Dr. Süleyman Aygün, ilk görevini Samsun'un Terme ilçesinde yaptı. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan Aygün, 1988 yılında Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne atandı.
Meslek hayatının büyük bölümünü Vezirköprü'de geçiren Aygün, ilçede evlenerek yaşamını da burada sürdürdü.

MESLEKTAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Dr. Süleyman Aygün'ün emekliye ayrılması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi. Programa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin Sağlam, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mevlüt Güven ve hastane çalışanları katıldı.
Samimi anların yaşandığı programda Aygün'ün meslek hayatı boyunca çalışma arkadaşlarıyla biriktirdiği anılar paylaşıldı.

"HASTANEDEN AYRILIYORUM AMA SİZLERDEN AYRILMIYORUM"
Veda programında duygularını paylaşan Dr. Süleyman Aygün, meslektaşlarına teşekkür ederek, "Hastaneden ayrılıyor olabilirim ama sizlerden ayrılmıyorum. Beni bu anlamlı gecede yalnız bırakmadığınız için sağ olun" dedi.

"KENDİNİ SEVDİRMİŞ BİR ABİMİZ"
Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mevlüt Güven de Aygün'ün farklı kuşaklardan çalışanlarla kurduğu samimi ilişkilere dikkat çekti.
Güven, "Daha biz doğmadan memuriyete atanmış doktor abimiz geldi. Biz isterdik ki biraz daha kalsın ama resmi olarak ayrılmış oldu. Yaş önemli değil. Herkesle güzel diyaloglar kurmuş, güzel hatıralar biriktirmiş. Kendini sevdirmiş bir abimiz. Ben kendisini tanıdığım için çok mutluyum. Emekleri için çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
ALKIŞLARLA UĞURLANDI
Konuşmaların ardından Dr. Süleyman Aygün'e çiçek ve hediye takdim edildi. Aygün, mesai arkadaşlarının alkışları eşliğinde uzun yıllar görev yaptığı Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne veda etti.
Samsun’da sipariş yolunda kaza! Kurye yaralandı
Esra Erol’da 30 yıllık sır! “Samsun Salıpazarı’ndan getirildi”
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





