Samsun Motosiklet Kulübü üyeleri 'Zafer Sürüşü' için Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Yüzlerce motorcuya vatandaşlar da eşlik etti. Yüzlerce motosikletli, ellerinde ve motosikletlerindeki Türk bayraklarıyla şehir turu attı.

"COŞKUYLA KUTLUYORUZ"

Ayşegül AKYEL: 100. yılımızı kutlamak için şehirde kortej yapacağız. Her sene aynı coşkuyla bayramımızı kutluyoruz. İnşallah bu sene de kazasız belasız kutlamalarımızı yapacağız. 

"MEMLEKET AŞIĞIYIZ"

Lokman Selçuk ŞAHİN: Samsun Motosiklet Kulübü olarak öncelikle biz iki tekerliler memleket aşığıyız. Bu özel günde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hep beraber olup, coşkuyu birlikte yaşayıp, birlikte kutlamak istedik. Bunu anlanlandırmak ve sosyal olarak da toplanma adına Cumhuriyet Meydanı'ndan Atakum'daki yat limanına kadar bayraklar ve zaferler eşliğinde hep birlikte bir kortej düzenledik. Bu korteje katılanlara teşekkür ederim. Tüm Türk milletinin de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da kutluyorum. 

"TÜM EKİP TOPLANDIK"

Mehmet KAPLAN: Her sene biz özel günlerde Samsun Motosiklet Kulübü olarak yerimizi alıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Yeterince katılım sağlamaya çalıştık. Bütün ekip arkadaşlarımla birlikte buraya geldik. Kazasız belasız bir kortej düzenlemeyi düşünüyoruz. Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

"BAYRAMLARDA BİR ARADAYIZ"

Ahsen SENOL: Biz bu etkinliği her yıl düzenli olarak yapıyoruz. Çok da mutluyuz. Çiftlik güzergahından Atatürk Bulvarı üzerinden yat limanına kadar sürüceğiz. Neredeyse bütün bayramlarda hep beraber bir aradayız. 

"ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI ANIYORUZ"

Gülden Günyıldız TUNÇ: Biz her yıl, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak adına düzenli olarak bütün bayramlarda kortejlerimizi yapıyoruz. Bütün Samsun halkının ve Türkiye'nin bayramını kutluyorum.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.