Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi Sakarya Caddesi'nde bulunan çelikhane tesisinde elektrik onarımı sırasında akıma kapılan işçiyi kurtarmak isterken 2 işçinin daha hayatını kaybettiği iş kazasına ilişkin 1 başsavcıvekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDILAR
Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde çelikhane tesisinde meydana geldi. İddiaya göre elektrik onarımı sırasında bir işçi akıma kapıldı. Elektrik akımına kapılan işçiyi kurtarmak isteyen iki çalışma arkadaşı da akımdan etkilendi.

3 İŞÇİ YAŞAMINI YİTİRDİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede 3 işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaşamını yitiren işçilerin Naci Gezer (46), Mustafa İnanç (50) ve Yunus Çekiç (47) olduğu öğrenildi.

VALİ TAVLI'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Samsun Valisi Orhan Tavlı, yaşanan olayda 3 işçinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini doğruladı. Tavlı, hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

SAVCILAR GÖREVLENDİRİLDİ
Yaşanan iş kazasının ardından adli süreç de başlatıldı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 1 başsavcıvekili ile 2 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.





Akaryakıta çifte zam! 4 Haziran Samsun'da güncel fiyatlar
Samsun'da arkadaşlarını kurtarmak isterken canlarından oldular!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




