SAMSUN'DA 29 EKİM ETKİNLİKLERİ

Samsun'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü nedeniyle bugün saat 10.30'da Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadında yapılması planlanan kutlama töreni, hava muhalefeti nedeniyle aynı saatte Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek

29-ekim23

SAMSUN'DA 29 EKİM PROGRAMI

29 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.00'da Samsun Valiliği Yaşayan Atatürk Salonu'nda tebrikat töreni düzenlenecek. Saat 10.30'da ise Batıpark İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Stadı'nda başlaması planlanan bayram töreni, hava muhalefeti nedeniyle aynı saatte Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.  Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, vatandaşları selamlayarak, halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşmalar gerçekleştirilecek, şiirler okunacak. Halk oyunları ve askeri bando konserinin adından yapılacak tören geçişinden sonra tören sona erecek. Saat 12.30'da ise bir AVM'de askeri bando konseri düzenlenecek. Saat 19.00'da ise Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda Vali Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı tarafından kabul töreni yapılacak.

29 EKİM COŞKUSU KANAL S'DE

Bayram coşkusu, canlı yayın ve özel konuklarla Samsun'un uydudan yayın yapan tek televizyonu Kanal S'den ekranlara taşınacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.