Samsun'da 23 Mart Çarşamba günü için yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulların tatil edildiği ilçelerin listesi açıklandı.

SAMSUN'DA HANGİ OKULLAR TATİL

Samsun'un 4 ilçesinde, bazı okullarda kar yağışı ile buzlanma nedeniyle eğitime 1 günlüğüne ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Asarcık, Ayvacık, Salıpazarı ve Terme ilçelerinde, 23 Mart Çarşamba günü bazı okulların tatil edildiği belirtildi. 23 Mart Çarşamba günü Samsun'da tatil edilen okullar şu şekilde:

ASARCIK İLÇESİNDE

Asarcık İlçemizde olumsuz hava şartları kar ve buzlanma sebebiyle 23.03.2022 Çarşamba günü yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime devam edilecektir.

AYVACIK İLÇESİNDE

 Ayvacık ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle;

1-Çarşıköy ilk / Ortaokulu

2-Döngel İlk / Ortaokulu

3-Terice ilk / Ortaokulu

4-Kazancılı ilkokulu

5-Birleştirilmiş sınıflı okulların tamamında

 23.03.2022 Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Uzak bölgelerden gelemeyen taşımalı öğrenciler izinli sayılacaktır.

SALIPAZARI İLÇESİNDE

Tahnal ve Konakören İlk/Ortaokulumuz ile Cevizli ve Kırgıl İlkokulumuzun yoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı tamamında 23/03/2022 Çarşamba günü bir gün(1) süre ile Eğitime ara verilmesi, taşıma merkezli diğer okullarımıza olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşamayan öğrencilerimizin izinli sayılması kararı alınmıştır.

TERME İLÇESİNDE

Terme ilçemizde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ambartepe ilk /ortaokulunda 23 Mart 2022 Çarşamba günü bir gün süreyle yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir.Bu bölgelerden ve kar ile buzlanma nedeniyle riskli veya ulaşım imkanı olmayan güzergahlardan İlk/Ortaokul/Lise/Özel Eğitim ve dengi okullara gelemeyen tüm taşımalı öğrencilerimiz izinli sayılmıştır.

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.