SAMSUN'DA CİNAYET BÜRO ÇALIŞMA BAŞLATTI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, 19 Aralık'ta Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde kahvehane sahibi S.H. ile Kadıköy Mahallesi'nde A.Y'nin silahla yaralanmasıyla ilgili çalışma başlattı.

ZANLININ PİDE SALONUNA GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Teknik ve fiziki çalışma yürüten ekipler, yaralama olayını gerçekleştiren zanlının Osmaniye Caddesi'nde pide salonuna girdiğini, burada yemek yedikten sonra 100. Yıl Bulvarı istikametine gittiğini tespit etti.

İÇTİĞİ AYRAN KUTUSU İNCELENDİ

Pide salonunda içtiği ayranın kutusunun incelenip parmak izinden şüpheli S.C.K'yi (16) belirleyen ekipler, zanlıyı Denizevleri Mahallesi Denizevleri Tramvay Durağı'nda yakaladı.

HER İKİ OLAYI DA ARKADAŞININ AZMETTİRDİĞİNİ SÖYLEDİ

Zanlı, emniyetteki ifadesinde, her iki olayı da arkadaşı E.S'nin azmettirdiğini, olay günü sabah saatlerinde S.H'nin ikametinin önüne geldiklerini, bir süre burada beklediklerini, binadan çıkan A.Y'yi silahla yaralayıp kaçtıklarını ve sanayiye gittikten sonra yanlış kişiyi vurduklarını fark ettiklerini söyledi.

YARALININ DURUMUNU UZAKTAN İZLEDİĞİNİ KAYDETTİ

Daha sonra S.H'nin çay ocağına giderek 4-5 saat yalnız kalmasını beklediklerini anlatan S.C.K, çay ocağını kapatıp giderken ara sokağa giren S.H'nin arkasından 2 el ateş ettiğini, yüzünü cerrahi maske ile kapatıp kapüşonlu giysi giyerek yaralının durumunu uzaktan izlediğini kaydetti.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

E.S'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.