İlkadım Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte çevre temizliği ve halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçe genelindeki çöp konteynerlerinde yıkama ve dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
HİJYEN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini düzenli olarak temizlediğini belirtti.
DAHA TEMİZ BİR İLKADIM HEDEFİ
Yaz sıcaklarıyla birlikte oluşabilecek kötü koku ve hijyen sorunlarının önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında konteynerler yıkanarak dezenfekte ediliyor. Çalışmalarla vatandaşlara daha sağlıklı ve temiz bir yaşam alanı sunulması hedefleniyor.
VATANDAŞLARA DUYARLILIK ÇAĞRISI
Başkan İhsan Kurnaz, temiz bir çevrenin korunması için vatandaşların da duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak, çevre temizliğinin ortak sorumluluk olduğuna dikkat çekti.
Samsun'da Milli maç heyecanı meydanlara taşacak
Samsun Madeni Sanatkarlar Odası'nda şüpheli paket paniği
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




