Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz sinema günlerinin ekim ayı programı kapsamında gösterime giren “Fırıldak Kedi Findus”, “Doru” ve “Maymunlar Cehennemi: Savaş” filmleri yetişkinler ve çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın talimatıyla, yetişkinlerinin sanatsal faaliyetlerini güçlendirmek ve çocukların sinemaya olan ilgilerini artırmak amacıyla her ay düzenlenen ücretsiz sinema günleri devam ediyor. Bu hafta sonu çocuklar için “Fırıldak Kedi Findus” ve “Doru”, yetişkinler için de “Maymunlar Cehennemi: Savaş” filmleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre merkezi sinema salonlarında gösterime girdi. Film gösterimleri, yetişkinler ve çocuklardan yoğun ilgi görürken, sinema salonları dolup taştı.

“Başkan Atilla’ya çok teşekkür ediyoruz”

“Maymunlar Cehennemi: Savaş” filmini izlemeye gelen yetişkinler, aksiyon ve macera sahneleri ile dolu olan filmi büyük beğeni ile izlediklerini belirterek, “Ücretsiz sinema günlerinden ötürü Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Gösterimlerin devam etmesini istiyoruz”

Çocuklar ise, velileri ile izlemeye geldikleri animasyon türündeki çizgi filmlerini çok sevdiklerini vurgulayarak, “Fırıldak Kedi Findus ve Doru filmlerini çok seviyoruz ve çizgi filmlerin devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.