Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, TEKNOFEST2022’nin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, "Festival sadece yarışma süresince değil, kalıcı izleriyle uzun vadede de ilimizin önünün açılmasına ve gelişmesine katkı sunacak" dedi.

DÜNYA'NIN EN BÜYÜK FESTİVALİ

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2022 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun’da yapılacak. Hazırlık çalışmaları ile sürece ilişkin görüş ve önerilerin istişare edildiği değerlendirme toplantısı, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Prof Dr. Yavuz Ünal, Samsun Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın  ve komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

SAMSUN'A YAKIŞIR ŞEKLİNDE

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festival TEKNOFEST’e, Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı şehir olarak ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Zülkif Dağlı, şunları söyledi:

"30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında İlimizin ev sahipliğinde düzenlenecek olan TEKNOFEST2022’nin Samsun’a yakışır bir şekilde her yönüyle kusursuz olarak gerçekleştirilebilmesi için büyük bir gayret ve heyecanla tüm kurumlarımızla birlikte çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Festival sadece yarışma süresince değil, kalıcı izleriyle uzun vadede de ilimizin önünün açılmasına ve gelişmesine katkı sunacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.