Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Balıkesirspor’un Bolu kampı sürerken, yeni transfer Sercan Yıldırım, umutlu konuştu.
Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de yeni sezon hazırlıklarına devam eden Balıkesirspor, günde çift idmanla güç depoluyor. Bu sabah yapılan idmanda teknik direktör İsmail Ertekin, sık sık oyuncularına direktifler verdi. Çalışmalar sırasında özellikle takıma yeni katılan isimlerin birbirlerini daha iyi tanımaları için gözlemlerini ileten Erçetin, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olması için de sürekli diyalog kurulmasını istedi. Kulüp başkanı Tuna Aktürk’ün de yakından takip ettiği antrenmanda futbolcular bir hayli yoruldu.
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan yeni transfer Sercan Yıldırım, ligin yeni takımı oldukları için yakalanan hava ile beklenenin üzerine çıkabileceklerini söyledi. Yıldırım, “Transfer her iki taraf için de hayırlı olsun. Kendim için yeni bir başlangıç olacağını düşünüyorum. O hedefle geldim. Buraya gelmemdeki en büyük sebeplerden bir tanesi hem İsmail hocam hem de Deniz hocam ve başkanımız. Gerçekten iyi insanlar. Bana o özgüveni aşıladılar. Buraya geldiğimde de iyi işler yapacağıma hem inandılar hem de inandırdılar. Güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Lige yeni çıkmış bir takımız. Hedeflerin üzerine çıkabiliriz” diye konuştu.
"İYİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİM"
Bursaspor’da şampiyon oldukları sezondan daha iyi fiziki yapıya sahip olduğunu belirten Sercan Yıldırım, şöyle konuştu:
“İyi bir çalışma içerisindeyim. Hem takım olarak hem de bireysel olarak iyi çalışıyorum. Bursaspor’da şampiyon olduğumuz dönemdeki fizik yapımdan daha iyi olduğumu düşünüyorum. Beslenmeme ve fitness çalışmalarıma dikkat ediyorum. Bunu sahaya yansıtıp kuvvetli olduğum sürece yeteneklerimi sergileyeceğimi düşünüyorum. İnşallah bunu başarırım.”
Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ardından ağaç gölgesinde dinlenen oyuncular daha sonra otele geçti.