Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Hacı Arslan Uzan, düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Bulanık Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yapılan halk toplantısına çok sayıda vatandaş katıldı. Bulanık halkı ile birlikte belediyeyi yöneteceklerini belirten Hacı Arslan Uzan, “Toplanmamızın amacı, yaptığımız hizmetleri paylaşmaktan çok sizlerin eleştirilerini göz önünde bulundurarak ilçemizin sorunlarını paylaşıp ortak bir çözüm üretmektir. Şeffaf bir hizmet sunacağız. İlçe genelinde halkla bir araya gelen herkesin sıkıntılarını teker teker dinleyerek çözüm bulacağız. Taleplerinizi alarak yapabileceklerimizi, ilgili kurumlara gönderip sıkıntılarınızı birlikte aşacağız” dedi.

Vatandaş odaklı hizmet çağında olduklarını belirten Uzan, “Bu hizmetin önemli olduğunu, üzerinde durulması gerektiğine vurgu yaparak biz elimizden gelen her türlü imkânı sağlayıp gereken desteği sunacağız. Halkın sorunlarını her zaman dinliyoruz dinlemeye de devam edeceğiz. Bu toplantıları sizler için düzenliyoruz. İllaki bizi aşan durumlar olacak, sizlerin memnuniyeti için biz elimizden gelecek yardımı yapmaya çalışacağız. Mevki ve makamlar gelip geçicidir. Burada bizler emanetçiyiz. Sizler için buraya geldik. Hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Daha sonra vatandaşlarla karşılıklı konuşarak sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra toplantı sona erdi.