Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, teşkilat ziyaretlerine Çat ve Aşkale İlçeleri ile devam etti.
Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, Çat ilçesinde yaptığı konuşmada; “Şehirlerin büyümesi ve gelişebilmesi, o şehrin akil adamlarının gücü ile doğru orantılıdır. Şehrin entelektüelleri, Üniversiteleri, STK’ları, dini önderler, siyasetçiler, bürokratlar, iş dünyası ve esnaflar, medya ve diğer toplumsal kesimlerinin ittifak ettiği değerler etrafında şehrin bir genel kurulu olmalıdır. Şehri ilgilendiren konularda toplumun tüm kesimlerinin fikri alınmalıdır. Uygulama aşamalarında da toplumun samimi desteğine müracaat edilmelidir. AK Parti ,söyleyecek sözü olan her kesimi dinleyen bir partidir. AK Parti aynı zamanda, projesi olan ve bu ülkeyi kalkındırma sevdalılarının buluşma adresidir.” Dedi.
BU ŞEHRİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI, BAKANIDIR…
AK Parti Aşkale İlçesini de ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, burada yaptığı konuşmada da şunları söyledi;
“Erzurum AK Partiye büyük destekler vermekte olan bir ilimizidir. Bu desteğini bundan sonra da artırarak vereceğine inanıyorum. AK Parti iktidarları döneminde Erzurum, bu güne kadar bakan ile temsil edilmektedir ve bu destek artarak devam ettiği sürece yine bakan ile temsil edilecektir. Milletvekili Aday Adayı olarak, milletvekili olduğumuzda, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı, ve Bakanımız ile uyumlu ve koordineli çalışarak bu şehri büyüteceğiz. Siyasette başarının en önemli parametresi birlikte hareket edebilmek ve sorumlulukların yerine getirilmesidir.
ERZURUM’DA KİMSE KENDİNİ YALNIZ HİSSETMEYECEKTİR…
Kuruluş felsefesi olarak; kimsesizlerin kimi olarak yola çıkan AK Parti bu şehirde toplumu kucaklayan bir politika yürütecektir. Gerekçesi ne olursa olsun, adaletsizlik yapılmayacak ve bu şehrin tüm insanları hakkaniyet ölçüsünde temsil edilecektir. Erzurum’un düşünce yapısına ve tarihi birikimine en uygun olan partinin AK Parti olduğu aşikardır. Öteleyen olmayacağız ve birleştirici politikalarımızla Erzurum’un gönül dünyasında yerimizi sağlamlaştıracağız.”