İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ile Seyit Torun, partilerinin gerçekleştirecekleri etkinliklere katılmak üzere bugün Samsun'a geliyor.

YÜRÜYÜŞE KATILACAK

İYİ Parti Lideri Akşener, saat 15.45'te konuşma gerçekleştirecek ardından gerçekleştirilecek yürüyüşe katılacak. Yürüyüşün ardından İlkadım Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Akşener, program sonrasında Samsun'dan ayrılacak. 

TÜM GÜN KENTTE OLACAK

Memleket Partisi Genel Başkan Muharrem İnce ise bugün saat 11:00'de havaalanında karşılanacak. Ardından saat 12.30'da Bandırma Vapuru'nu ziyaret edecek. Saat 13.00'te Tütün İskelesi'ne geçecek olan İnce, ardından Yabancılar Pazarı'nda esnafla bir araya gelecek. Daha sonra saat 13.30'da Şehir Kulübü önünden başlayacak ve İstiklal (Çiftlik) Caddesi boyunca bayram kutlama yürüyüşüne katılacak olan İnce, saat 17:00'de Adnan Menderes Caddesi üzerinde vatandaşların bayramını kutlayacak. Saat 20.00'de Atakum Sahili'ndeki 'Kısmet Balık Restoran'ında basın açıklaması yapacak olan İnce, ardından partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takdim edecek.

PROGRAMLARDA YER ALACAKLAR

CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ile Seyit Torun ise, saat 11'de Onur Anıtı'na çelenk bırakacak ve saat 12.00'de CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Saat 14.00'te Derecik Mahallesi Balkan Buluşması programına katılacak olan Öztrak ile Torun ardından saat 16.00'da Atakum Belediyesi'nde Başkan Cemil Deveci ile bir araya gelecek. Ardından saat 18.00'de Hasan Ali Yücel Gençlik Merkezi açılışına katılacak olan Öztrak ile Torun 19.00'da halk yürüşüne ve 20.00'deki konser programına iştirak edecek. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.