Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 81 ilde çeşitli kategorilerde düzenlenen kültür sanat yarışmaları kapsamında Samsun'da Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri şiir, komedi ve dram ile bilgi yarışmasında derece elde etti.

vezirköprü başarı (4).jpeg

3 DALDA BÜYÜK BAŞARI

Samsun'da 29 Mart'ta yapılan yapılan kültür ve sanat yarışmalarında şiir dalında 13-17 yaş lise kız kategorisinde, Vezirköprü'den Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi öğrencisi il ikincisi, 1 Nisan'da 13-25 yaş arası gençlerin katılımıyla düzenlenen komedi ve dram türünde performansların sergilendiği tiyatro yarışmasında Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi tiyatro ekibi il 3.'sü Oldu. Yine lise grubu bilgi yarışmasında Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi 30 okul arasından il 3.'sü olmayı başardı.

vezirköprü başarı (2).jpeg

GURUR DUYDUK

Okul Müdürü Erkan Ulaşır, okulun ve öğrencilerin başarılarından gurur duyduklarını belirterek, "Bu yoğun emek isteyen programda başta öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Derya Uyar, Aslıhan Urkay ve Erol Seven öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmen ve idarecilemize teşekkür ediyorum. Desteklerinden ve kusursuz organizasyondan dolayı Vezirköprü Gençlik Merkezine teşekkür ediyorum. Katılım sağlayan ve derce yapan tüm öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

vezirköprü başarı (3).jpeg 

vezirköprü başarı (1).jpeg,