Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı, yenidemn Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanlığı'na seçilen Hacı Eyüb Güler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, "Sizlerin her zaman arkanızdayız, yanınızdayız" diye konuştu.  

'GELECEKTEN ÜMİTLİYİZ'

Vali Dağlı, SESOB başkanlığına yeniden seçilen Güler ve yönetim kurulunun gerçekleştirdiği ilk toplantıya katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Vali Dağlı, yaptığı ziyarette pandemi döneminde esnafın zor günler geçirdiğini hatırlatarak, "Esnafımız başımızın üstünde. Zor günler geçirdik. Pandemi döneminde ne kadar sıkıntılara katlandığınızın farkındayız. Pandemi döneminde sıkıntıları nasıl aşarız diye defalarca toplantı yaptık. Allah'a şükür o günler geçti. Yeni bir başlangıç ile başlıyoruz. Önümüz açık. Sıkıntılar var ama, bunlar normaldir. Biz geleceğimizden ve esnafın geleceğinden ümitliyiz" dedi.

'SİZLERİ KUTLUYORUZ'

Esnafın dar gelirli vatandaşların yanında olduğunu kaydeden Vali Dağlı, SESOB Başkanı Güler ve yönetim kuruluna, "Veresiye defteri dediğimiz husus sadece esnafımızda var. Bunu zorluklara rağmen yapabilen sadece sizlersiniz. Sizleri kutluyorum. Hepiniza teşekkür ediyorum, hayırlı olsun. Sizlerin her zaman arkanızdayız, yanınızdayız" diye konuştu.

VALİ DAĞLI'YA TEŞEKKÜR

Güler de Vali Dağlı'ya gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle teşekkür ederek şunları söyledi:
"Birliğimizin ilk yönetim kurulu, denetim ve disiplin kurulu toplantılarını gerçekleştirdik. Mazbatamızı aldık. Sayın Valimiz bizleri ziyarete geldiler. İnşallah 4 senemizi esnafımıza faydalı bir şekilde geçirmemizi Allah bize nasip eder. Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum"

Haydar ÖZTÜRK- Buğrahan MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.