AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 1915 olaylarının çarpıtıldığını söyleyerek "Sözde soykırım yalanıyla şanlı tarihimize leke sürmeye çalışanların nasıl kirli bir planın parçası olduğunu biliyoruz" dedi.

CK.JPG

1915 olaylarının TBMM'ye getirilmek istenmesine tepki gösteren Karaaslan, Türk milletinin insanlığa barış ve kardeşliği öğreten bir medeniyet olduğunu vurguladı.

Bir milyonun üzerinde arşiv belgesi ile Türkiye'nin suçsuz olduğunun kanıtlanabileceğini belirten Çiğdem Karaaslan, "Sözde soykırım yalanıyla şanlı tarihimize leke sürmeye çalışanların nasıl kirli bir planın parçası olduğunu biliyoruz. Biz, geçmişinde utanç olmayan bir millet; barışı ve kardeşliği insanlığa öğreten bir medeniyetin mensuplarıyız. 1915 Olayları’nı çarpıtanlarla, bunu Gazi Meclisimize teklif diye getirmeye cüret eden, tarihi ve hukuki dayanaktan yoksun alçak iftiranın sahipleri; arşivlerin açılmasından çekinen ve gerçeklerden kaçanlardır. Biliyorlar ki belgeler, hakikati apaçık ortaya çıkaracaktır" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.