Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, 490 bin 926 uyuşturucu hapın ele geçirildiği suç örgütlerine yönelik operasyon sonrası Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, suç odaklarına yönelik mücadelelerinin kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

21-urhal (1).jpg

KARARLILIKLA SÜRECEK

Urhal, 40 kişinin gözaltına alındığı 'Çökertme Operasyonu'nda Samsun Emniyet Müdürlüğü'nün tüm birimlerinin başarılı bir çalışma yaptığını kaydederek, "Tüm mesai arkadaşlarımı bu operasyonun başarılı bir şekilde neticelenmesi için verdikleri üstün gayretlerden dolayı tebrik ediyorum. Suç örgütlerine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Göz açtırmak yok. Samsun ve Samsunluların güvenliği ve huzuru için Emniyet Müdürlüğümüzün tüm çalışanları fedakarca çalışmaktadır" dedi.

21-urhal (3).jpeg

ÇÖKERTME OPERASYONU

Samsun merkezli olarak İstanbul ve Ankara'da yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, nitelikli yağma, kundaklama, tehdit, ikamet kurşunlama, tefecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama gibi suçları işleyen 40 kişi gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 490 bin 926 adet sentetik ecza hap, 14 kilogram esrar, 4.27 gram kokain, 7 kilogram metamfetamin ele geçirilmişti.

21-urhal (1).jpeg

KAYITLARA GEÇTİ

Samsun polisinin suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen 490 bin 926 sentetik ecza hap ise, Cumhuriyet tarihinde rekor sayı olarak kayıtlara geçti.

Hakan AKGÜN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.


21-urhal.jpg