Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, "Suç ve suç odaklarının yanı sıra zehir tacirleri ve sokak satıcılarına göz açtırmayacağız. Bu ve buna benzer yapılarla ilişkili olan gençlerimizin, ailelerine bağlı kalmalarını ve suç odakları ile ilişki kurmamalarını telkin ediyoruz" dedi.

MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRÜYOR

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri son haftalarda uyuşturucu satıcılarına yönelik başarılı operasyonlara imza atarken, İl Emniyet Müdürü Urhal Samsun Medya Grubu'na yaptığı açıklamada, "Zehir tacirlerine göz açtırmak yok" dedi. Urhal, zehir tacirlerinin yanı sıra suç ve suç odakları ile mücadelelerinin de sürdüğüne dikkati çekerek, açıklamasında gençlere de uyarılarda bulundu. 

AİLELER DE BİLGİLENDİRİLİYOR

Samsun'da sokak satıcılarına yönelik son dönemde ciddi operasyonların yapıldığına dikkati çeken Ömer Urhal, "Suç ve suç odaklarının yanı sıra zehir tacirleri ve sokak satıcılarına göz açtırmayacağız. Bu ve buna benzer yapılarla ilişkili olan gençlerimizin, ailelerine bağlı kalmalarını ve suç odakları ile ilişki kurmamalarını telkin ediyoruz. Bu konuda Uyuma, Narko Rehber ve Eni İyi Narkotik Polisi Anne projeleri ile hem aileleri hem de gençlerimizi bilinçlendiriyor. İl Emniyet Müdürlüğümüzün tüm birimleri suç ve suç odakları ile zehir tacirlerine yönelik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bunun neticesinde son aylarda başarılı operasyonlara imza atıldı. Bu konuda çalışmalarımız tavizsiz devam edecektir" diye konuştu. 

'EMNİYETİMİZ BİR ADIM ÖNDE'

Zehir tacirlerinin amaçlarına ulaşabilmek için yolcu otobüsü ve kargo yolu ile sevkiyat gibi, bazı yöntemlere başvurması ile ilgili de Ömer Urhal, şunları dile getirdi:

"Hangi yola başvururlarsa vursunlar. Emniyetimiz onlardan daima bir adım önde. Samsun Emniyeti zehir tacirlerine, suç ve suç odaklarına göz açtırmayacak." 

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.