Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ile Canik Belediyesi işbirliğinde sahnelenen, gençlerin hayatını karartan uyuşturucuyu konu alan 'Pembe Aslında Siyahtır' adlı tiyatro oyunu seyirciler tarafından ilgiyle izlendi.

Samsun'da Canik Kültür Merkezinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek salonunda sahnelenen Pembe Aslında Siyahtır adlı tiyatro oyunu, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü personelleri ve vatandaşlar için sahnelendi.

YOĞUN KATILIM OLDU
Samsun'da Canik Kültür Merkezi'nde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda Pembe Aslında Siyahtır adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Tiyatro Balans tarafından sahnelenen tiyatro oyununu, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile birlikte Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'un yanı sıra emniyet mensupları ve vatandaşlar da izledi.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Uyuşturucuya bulaşan gençlerin yürek yakan hayat hikayesini anlatan tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken, oyunu sahneleyen tiyatrocular Metin Kahraman, Ebru Kahraman, Ersin Karakaya, Mehmet Tokat, Coşkun Özmeriç ve Alperen Cingöz performansları ile takdir topladı. 

URHAL'DAN ÇİÇEK TAKDİMİ
Madde bağımlılığının gençler, aileler ve toplum üzerinde meydana getirdiği büyük tahribatı gözler önüne seren tiyatro oyununun sonunda Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, tiyatroculara çiçek takdim ederken, sergilenen oyunun ibret alınması açısından önemli olduğunu söyledi.

BİRLİKTE SELAMLADILAR
Pembe Aslında Silahtır isimli tiyatro oyununun sonunda, İl Emniyet Müdürü Urhal, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Emuce, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Uzun ve emniyet mensupları sahneye çıkarak toplu halde kapanış selamlaması yaptı.

'OYUN ÖNEMLİ MESAJLAR VERİYOR'
Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, tiyatro oyunu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele anlamında, çocuklar ve gençlerimizi bilinçlendirme noktasında önemli mesajlar veriyor. Merak ve özentinin ne kadar sıklıkla olduğu, aslında pembe olarak görünenin, siyah olduğunu çok güzel vurguladılar. Sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Uyuma, Narko Rehber, En İyi Narkotik Polis Anne'dir projelerimiz ile bizde bu mücadeleye teşkilat olarak destek veriyoruz." dedi.

GENÇLER UZAK DURSUN
Tiyatro oyuncusu Metin Kahraman da sahneledikleri oyunda gençlerin madde bağımlılığına nasıl başladıklarını ve hayatların nasıl karardığını dramatik bir senaryo ile anlattıklarını belirterek, "Gençlerimizin bu maddelerden uzak kalmalarını istiyorum. Bu maddelere uzak kalmalarının tek çözümü hiç başlamamak. Lütfen hiç başlamasınlar" diye konuştu.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.