Samsun'da O Kavşakta Yine Kaza! 1'i Bebek 2 Kişi... Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde bulunan ve mühendislik hatası nedeniyle sıkça yaşanan kazalarla gündeme gelen Yeşilkent Alt Geçidi'nde yine kaza meydana geldi. Kazada 1'i bebek 2 kişi yaralandı

Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Yeşilkent Alt Geçidi'nde bugün meydana geldi.

AW576298_01.jpg

DUBALARA ÇARPARAK DURABİLDİ 

Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Vezirköprü ilçesinden hasta olan eşi Rümeysa Şahin'i Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götüren Sefer Şahin idaresindeki 55 PB 313 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu alt geçitteki beton dubalara çarparak durabildi.

4aa.jpg

3 AYLIK BEBEKLERİ YARALANDI

Kazada, otomobilde bulunan sürücünün hastaneye götürdüğü eşi ve kendisi yaralanmazken, 3 aylık bebekleri Selim Talha Şahin ile arkadaşları Gülse Kaya (21) yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

AW576298_09.jpg

TRAFİK POLİSİNDEN ÖNLEM

Trafik polisi, kaza yapan araçtan yola akan motor yağının üzerine elleriyle toprak atarak başka araçların kaza yapmaması için önlem aldı.

AW576298_05.jpg

YETKİLİLERE SESLENDİ

Aynı yerde sürekli kaza olduğunu duyduğunu söyleyen araç sürücüsü Sefer Şahin, yetkililerin bu yola bir çözüm bulmasını istedi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

AW576298_04.jpg