Samsun'da İğrenç Olayda Yeni Gelişme! Tutuklandı Samsun'un Çarşamba İlçesinde 5 yaşındaki kız çocuğunu evine götürerek cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

SAMSUN ÇARŞAMBA HABER

İddiaya göre Çarşamba ilçesi Dikbıyık Mahallesi'nde meydana gelen olayda yabacı uyruklu aile sağlık merkezinden dönerken evlerinden uzak bir yerde diğer çocukları ile evde bıraktıkları 5 yaşındaki kızları R.C.M.'yi görünce nasıl geldiğini ve orada ne yaptığını sordu. Korku ve panik içinde olan çocuk babasıyla aynı iş yerinde çalışan kendileri ile aynı mahallede ikamet eden 34 yaşındaki Y.T.'nin kendisini evine götürdüğünü, burada giysilerini çıkartıp kendisine bazı şeyler yaptığını ailesine anlattı.

SON DAKİKA! 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TACİZ

 Iraklı aile soluğu Dikbıyık Jandarma Karakolunda aldı. Ailesi kızlarına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği Y.T.'den şikayetçi oldu. Y.T. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından bugün Çarşamba Adliyesine sevk edilen Y.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN