Samsun'da aksiyon filmlerini aratmayan ve görenleri hayrete düşüren trafik kazaları be an güvenlik kameralarına yansıdı.

AW603376_04.jpg

Kameralarda bir minibüsün diğer minibüsü halatla çekerken park halindeki araca çarptırması, ters yönde giden motosikletin dönüş yapan hafif ticari araca hızla çarpması, otomobilin bisikletliye çarpması ve hafif ticari aracın motosiklete vurup sürücüyü havaya fırlatması görülüyor.

AW603376_05.jpg

SÜRÜCÜ HAVAYA UÇTU!

Samsun'da kameralara yansıyan kazalar bir hayli dikkat çekici. KGYS kameralarının kaydettiği görüntülerde bir minibüsün diğer minibüsü halatla arka kısmından çekerken park halindeki araca çarptırması, ters yönde giden motosikletin dönüş yapan hafif ticari araca hızla çarpması, otomobilin bisikletliye çarpması ve hafif ticari aracın motosiklete vurup sürücüyü havaya fırlatması görülüyor. Kazaların sürücü hatalarından kaynaklandığı bir kez daha gözler önüne serildi.

AW603376_06.jpg

HAREKET HALİNDEKİ TIR'IN ALTINDAN GEÇTİ

 Samsun’da geçtiğimiz günlerde bir cipin hareket halindeki TIR'ın altından geçme anı kameraya yansıdı. Gece yaşanan olayda çevredekiler büyük bir şaşkınlık yaşamış ve o anlar Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca an be an kaydedilmişti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

AW603376_01.jpg 

AW603376_03.jpg

AW603376_02.jpg