Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı olan Büro Memur-Sen Samsun Şubesi üyeleri, kurum personelinin yaşadığı sıkıntılara dikkati çekmek amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası önünde basın açıklaması yaptı.

'HEP BİRLİKTE ALANLARDAYIZ'

Atakum ilçesindeki Sosyal Güvenlik Kurumu önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Büro Memur-Sen Samsun Şube Başkanı Ali Özbek, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda uzun zamandır yaşanan problemleri ve ekmek mücadelesi için; gecesine gündüzüne katan kurum personelinin yaşadığı zorlukları dile getirmek için bugün bir araya geldik. Sonucunu alamayan SGK çalışanlarının sesi olmak için hep birlikte alanlardayız" ifadelerini kullandı.

4 SAAT İŞ BIRAKACAKLAR

Özbek sözlerine şu şekilde devam etti: "Kamu çalışanlarıyla siyah giyinme eylemi yapacağız. Yarın siyah renkli kıyafetlerle iş yerlerine gideceğiz ve kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyacağız. 18 Mayıs Çarşamba günü yapacağımız 4 saat iş bırakma eylemi ile 'artık sesimizi duyun' mesajı vereceğiz. Sendika karar defteri ile tasdik ettiğimiz karar neticesinde, işe 2 saat geç başlayıp, 2 saat erken bırakacağız."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.