Samsun Büyükşehir Belediyesi, yıkımı yapılan Türk-İş Eğitim Merkezi alanında planlanan Şehir Kütüphanesi inşaatının yapımı için, ihale duyurusunu yaptı.

Samsun'da yakımı gerçekleştirilen Türk-İş Eğitim Merkezi alanına yapılacak Şehir Kütüphanesi projesi için 6 Haziran Pazartesi günü ihaleye çıkılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, ihalenin açık usülde olacağı belirtildi. Yaklaşık 146 milyon 815 bin 969 TL maliyet ile ihale duyurusu yapılan Şehir Kütüphanesi ile ilgili yayınlanan ilanda ise şu bilgiler verildi.
"İlana çıkan iş kapsamında, Kapalı İnşaat Alanı 27570 m2 olan B.A. Kütüphane Binası İnşaatı ve Çevre Düzenlemesi işi yapılacak. 900 günde tamamlanacağı hesaplanan iş, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre (TH) Taahhüt Haber 4 Bölge ANKARA sınırları içinde yer alan, Samsun'da inşa edilecek. İhale, Pazar Mah. Necipbey Cad. No:35 Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale Servisi 5. Kat adresinde, 06 Haziran 2022 Pazartesi günü, Saat: 10:30 'da yapılacak. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecek. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.