Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası hizmet binasının açılışı nedeniyle Samsun'a getirilen milli otomobil TOGG ilgi odağı oldu.

TOBB Başkanı Rifat Hısancıklıoğlu'nun katılımı ile düzenlenen açılış nedeniyle Samsun TSO ve Ticaret Borsası yeni hizmet binası önünde sergilenen TOGG görenleri kendine hayran bıraktı. Açılışa gelenler yerli ve milli otomobil TOGG ile hatıra fotoğrafları çekindi.

Yerli otomobilin Anadolu’da ilk kez Samsun’da sergilendiğini söyleyen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, şunları söyledi:

“Ülkemiz içinde anlamlı bir girişimin tüm dünya çapında yankı uyandıran milli gururumuz TOGG’u Anadolu’da ilk kez Samsunlularla buluşturmanın mutluluğunu yaşatan, tarihi bir sorumluluk alarak Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu - TOGG Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüten Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum. Şehrimiz adına tarihi bir anı paylaştığımız bugün, bağımsızlık meşalesinin yakılmasının 103. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Milli değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.”