2 yıldır pandemi nedeniyle evlerden kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Samsun'da coşkuyla kutlanacak. Etkinlikler, Samsun Medya Grubu'na bağlı Kanal S ekranlarından naklen yayınlanacak. İşte Samsun 19 Mayıs etkinlikleri

SAMSUN'DA UÇAK GÖSTERİSİ SAAT KAÇTA?

Samsun'da Türk Yıldızları ve Solo Türk uçak gösterilerini 19 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Doğupark semalarında yapacak.

SAMSUN'A GELİYORLAR

Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce kutlamalar çerçevesinde Samsun'da olacak. 

SAMSUN 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ

19 MAYIS 2022 - 07:40 Atatürk Anıtı'na Çelenk sunma merasimi

09:00 Fuar Caddesi'nde yerli ve yabancı atletlerin katılımı ile 19 Mayıs yarı maratonu

09:20 Tütün İskelesi'nde paramatorla gökyüzüne bayrak açılması

09:25 Tütün İskelesi'nde Türk Bayrağı çıkış töreni

09:30 Tütün İskelesi'nde asker ve izcilerin bayrak devir teslim töreni

13:00 Batı Park'ta farklı illerden gelecek olan Vosvos kulüplerinin katılımıyla araç sergisi ve şehir turu

16:00 Doğu Park'ta Solo Türk ve Türk Yıldızları uçak gösterisi 

18:00 Çobanlı İskelesi/Atakum Gençlik Merkezi'nde 1919 metrelik bayrak yürüyüşü

"HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ"

Samsun Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şu ifadelere yer verildi;

103 yıl önce Milli Mücadele'nin ilk adımı atılarak, kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir Samsun’umuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamanın onur ve gurunu hep birlikte yaşıyoruz. 17 Mayıs 2022 Salı günü 14.00 ve 20.00 saatlerinde Tütün İskelesi’nde gerçekleştirilecek adrenalin dolu Flyboard gösterisi ve 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 16.00’da Doğupark’ta Solo Türk ve Türk Yıldızları’nın gerçekleştireceği muhteşem uçak gösterisine siz kıymetli hemşehrilerimizi bekliyoruz. 

SAMSUN'DA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ NEREDE, SAAT KAÇTA?

Samsun'da 1919 Metrelik Bayrak Yürüyüşü 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 18.00’de Atakum Çobanlı İskelesi’nde başlayacak.

ATAKUM'DA 19 MAYIS ETKİNLİKLERİ

Atakum'da gerçekleştirilecek etkinliklerde ise, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Atakum Belediyesi tarafından ilçede yaşatılacak. CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Faik Öztrak ve bölge milletvekillerinin katılacağı toplu açılış töreninin yapılacağı kutlamalarda, 19 Mayıs’ta saat 19.00’da “Halk Yürüyüşü” de gerçekleşecek.

ŞEVVAL SAM KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE?

Lozan Caddesi’nde başlayıp Atakum Kent Meydanı’nda sona erecek yürüyüşün ardından saat 20.00’de sevilen sanatçı Şevval Sam sahneye çıkacak.

KANAL S'DEN CANLI YAYINLANACAK

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak etkinlikler Samsun Medya Grubu'na bağlı Kanal S ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca kutlamalara ilişkin canlı yayınlar ve haberler samsungazetesi.com ve samsuncanlihaber.com adreslerinden an be an takip edilebilecek.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.