Muğla’nın Seydikemer ilçesinde devam eden "Farkında Ol Değiştir" projesi kapsamında Kıncılar Akbük İlkokulu baştan aşağıya yenilendi.
Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’in öncülüğünde başlatılan "Farkın Ol Değiştir’’ projesi kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Toplum Gönüllüleri’nden oluşan 20 kişilik öğrenci gurubu Okul Müdürü Kemal Düzgün’ün daveti üzerine Seydikemer Kıncılar Akbük İlkokulu’na gelerek iki gün içerisinde okulun içini ve dışını boyayarak hem öğretmenleri hem de öğrencileri sevindirdi.
Seydikemer Kıncılar Akbük İlkokulu’nda ilk gün sınıflardaki tabloları söken Toplum Gönüllüleri Öğrencileri,sınıflarda gereken temizliği yaptıktan sonra sınıf sınıf ayrılarak boyama çalışmasına başladılar. Geç saatlere kadar boya yaptıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ayarlamış olduğu Girmeler Kaplıcasında günün yorgunluğunu atan öğrenciler, ikinci gün sabah erken saatte başladıkları dış cephe boyamasını ise öğlen saatlerinde bitirdiler.
Toplum Gönüllüleri üyesi Öğrenciler Okul Kütüphanesine bağışladıkları kitapları ve sınıfları da düzenleyerek çalışmalarını bitirdiler. Ören Mahallesinde bulunan Alabalık havuzlarını ziyaret eden öğrenciler ’’Saklıkent, Tlos gibi tarihi ve doğal zenginliği bulunan Seydikemer İlçesine gelmekten son derece memnun kaldık ve bu iki günlük sürede hem okulumuzu boyadık hem de Seydikemerin ne kadar güzel bir yer olduğunu ve turizme yönelik çalışmaların daha çok olması gerektiğini gördük, Çalışma esnasında bizleri ziyaret ederek moral veren Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’a, Şube Müdürlerine teşekkür ediyoruz’’ dediler.