Samsun ROMATEM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Müdürü Kerim Soydaş ile Kalite Yönetim Direktörü Bülent Bulut, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, tedavi gören hastalara moral ziyareti gerçekleştirdi. 

'HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU'

"Her bireyin birer engelli adayı olduğunun bilinci ile, engelli vatandaşlarımıza karşı her zaman duyarlı olmaktayız" diyen Müdür Kerim Soydaş, "Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla hepimizi yakından ilgilendiren ve herkesin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Eğitimden sağlığa, iş ve mesleki rehabilitasyondan,  kültür ve sanata, spor ve kent standartlarının iyileştirilmesine, ulaşımdan psikolojik ve sosyal desteğe ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlerinde her zaman yanlarında olmalıyız" diye konuştu. 

 'ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ'

"Hastanemizin vizyonu; engelli vatandaşlarımıza sadece bir hafta değil, tüm yaşamları boyunca sahip çıkmaktır" ifadelerini kullanan Kalite Yönetim Direktörü Bülent Bulut ise şunları söyledi: "Kendimizi onların yerine koyarak düşünüyor ve engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hastanemizin  önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında daha fazla anımsanması ve sadece engelliler haftasında sınırlı kalmayan, tüm insanlığın 'engelli insanlara engelsiz bir yaşam' sürdürebilmeleri için daha özverili çalışmalar yapılacağına inanıyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.