AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projesine ilişkin müjdenin bu ay içerisinde duyurulacağını belirterek, "AK Parti olarak bu çalışmayla, milletimizin mutluluğunu artıracağız" dedi.

MUTLULUĞU ARTIRACAĞIZ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projesine ilişkin müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ay duyuracağını söyledi. Bakan Kurum, projenin Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacağını belirterek "Vatandaşlarımız kira öder gibi taksitlerini ödemek suretiyle ev sahibi olabilecek" dedi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aksu, "Çevre Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve değerli bakanımız Murat Kurum, gerçekten çok ciddi anlamda TOKİ ve Emlak Konut üzerinden 81 ilimizde ciddi çalışmalar yapıyor. Özellikle alım gücü düşük, ev hayali kuran vatandaşlarımız açısından da bakanlığımız üzerinden 81 ilimizi kapsayan çerçevede bu ay içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla milletimizin mutluluğunu inşallah hep beraber artıracağız" diye konuştu.

'ERDOĞAN AÇIKLAYACAK'

Projenin, alım gücü düşük vatandaşlara umut olacağını kaydeden Aksu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Ev almak her vatandaşımız için bir hayaldir ve bu hayalleri ülkemiz AK Parti büyük ölçüde gerçekleştirdi. Bunun temini noktasında da Cumhurbaşkanımızın bu ay içinde açıklayacağı programı biz de hemşehrilerimizin istifedesine sunmak açısında heyecanla ve umutla bekliyoruz."

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.