Tekkeköy ilçesi Büyüklü Mahallesi'nde kuş sesleri arasında yemyeşil doğa içerisinde, ortadan akan dere yatağın üzerinde yer alan "Kurşunlu Şelalesini" mutlaka görmelisiniz. Doğa severlerin uğrak noktası olan "Kurşunlu Şelalesi" görüntüsüyle büyülüyor. İşte Kurşunlu Şelalesi hakkında merak edilenler...

selale_3.jpg

KURŞUNLU ŞELALESİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

Samsun'un Tekkeköy ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kurşunlu Şelalesi, ilçede bulunan Büyüklü Mahallesinde yer almaktadır.2015 yılında taş ocağı yapımı iptal edilmiş ve Kurşunlu Şelalesi ilçeye kazandırılmıştır.270 metre yükseklikte bulunan, doğayla iç içe olabileceğiniz şelaleyi görmeye giden doğa sevenler, Kurşunlu Şelalesi'nin görsel güzelliğine de hayran kalıyor.

selale_9.jpg

İlçeye kültürel zenginlikte katan Kurşunlu Şelalesinin bulunduğu yerde ilçe belediyesinin yaptırdığı mesire alanı yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Bu mesire alanında doğal güzelliği yaşayarak, kuş sesleri ve yemyeşil ağaçların ortasında piknik yapabilirsiniz. Kurşunlu Şelalesi'nde keyifli vakit geçirmek için her mevsimi tercih edebilirsiniz.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

selale_3.jpg