Samsun Medya Grubuna Bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına konuşan Samsunlular, "2023 yılında nasıl Türkiye ön görüyorsunuz” sorusuna yanıt verdi.

İşte Samsunluların cevapları: 

BİZİ GÜZEL ŞEYLER BEKLİYOR
Mehmet ÖZBEK: Türkiye için 2023’de birçok yenilik ve güzellikler bizleri bekliyor. Ayrıca Türkiye 2023’de ekonomik açıdan daha fazla düzelecek. Çünkü birçok yenilikle beraber serbestlikte gelecek. Güzel şeyler bizleri bekliyor. Ben hazırım.

HUZURLU BİR ÜLKE
Züftü KARAGÖZ: Öncelikli olarak 2023 yılında ülkemizin refah seviyesi yüksek, huzurlu bir yıl olmasını diliyorum. Ben inanıyorum ki insanların rahat yaşayabileceği, ekonomik açıdan sıkıntıların ortadan kalkacağı bir ülke haline geleceğiz. Çünkü güzel adımlar atıldı.

DOĞRU ADIMLAR ATILMALI
Ercan BAHAR: Türkiye’yi 2023 yılında hiçbir yerde göremiyorum. Çünkü Ülkenin gidişatını görebiliyoruz. İşsizlik ve ekonomik sıkıntılar arttı. Türkiye’nin geleceği için daha doğru adımlar atılması gerektiğini düşünüyorum. 


İLERLEYECEĞİZ
Mehmet DOĞAN: Güçlü ve güzel bir ülkeye sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama dış güçlerin kendilerini gelişmeye açık bırakıp bizleri yeniliğe mahkum bırakıyorlar. O yüzden dış güçler kendilerini nasıl görüyorsalar Türkiye’yi de öyle görmeleri gerekiyor. Çünkü biz küçük bir ülke değil, çok büyük yüreklerle el eleyiz. 2023 hedeflerine doğru sağlam 

TÜRKİYE BİZİM
Doğan CANDEMİR:   İnşallah 2023 yılında her şey iyi olur. Güzel ülkemiz için hep birlikte çalışıp, güçlü olmak zorundayız. Biz etrafımızda bulunan engelleri aşmak istiyorsak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Ancak biz bir olursak her şeyin üstesinden geliriz. Bu hedefler doğrultusunda da bizi güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim  

GÜÇLENECEĞİZ
Yaşar KARACA: Türkiye’nin 2023’de kalkınmış bir ülke olacağını düşünüyorum. Biz geçmişe göre daha güçlüyüz. İlerleyen dönemde daha çok güçleneceğiz.  Bunun için herkesin birlik ve beraberlik içinde olması lazım. 

EKONOMİYE GÜÇ KATILMALI
Kamil CANSU: 2023 yılında dış siyaset açısından zor olacak. Çünkü dış ülkelerin birlikte yürüttüğü projeler var. Bizimde bu projelerin üstesinden gelmemiz için ekonomik anlamda kendimize güç katmamız lazım. Ancak bu şekilde o hedefler yerine getirilebilir. 

HAYIRLISI OLSUN 
Mehmet ZENGİN: 2023 hedefleri için öncelikli olarak istihdam alanı açılmalı, üretime dönük yatırımlar yapılmalıdır. İş hayatı ne kadar güçlendirilirse Türkiye’nin geleceğine daha umutlu bakarım. İnşallah ülkemiz için hayırlısı neyse o olur. 

GÜÇLÜ OLACAĞIZ
Birol SOYKAN: Bizim ülkemiz güçlü ve kuvvetli. İnanıyorum ki o zamanada güç katarak ilerleyeceğiz.  Bu ülke bizim ülkemiz. Bu nedenle elimizden ne gerekiyorsa yapmamız lazım. 


Ebru ÖZTÜRK, Ekrem ARSLAN