Kavak Sanayici İş İnsanları Yöneticileri ve Akademisyenleri (KAVSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pişkin ve KAVSİYAD Ticaret Ofisi Başkanı Şaban Çakır Ankara ziyaretleri kapsamında Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Danıştay 1. Dairesi Başkanı İlyas Arlı ve DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci'yi ziyaret ederek, Samsun'a davet etti ve teşekkür plaketi takdim etti.

25-kavsiyad haber ilan  (1).jpeg

ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KAVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pişkin ve beraberindekiler 30 Nisan Cumartesi günü Sheraton Grand Samsun Otel'de yapacağı iftar daveti ve teşekkür plaketi takdim etmek için Ankara'ya ziyaret gerçekleştirdi.İlk ziyaret, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı'ya yapılırken ardından Danıştay 1. Dairesi Başkanı İlyas Arlı ve DHMİ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Ümit Ekinci'ye gerçekleştirildi. Ziyaretlerde çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

25-kavsiyad haber ilan  (3).jpeg

"DERNEĞİMİZİN AÇILIŞI 17 MAYIS'TA"

KAVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pişkin '17 Mayıs Kavaklılar Günü'nde derneğin açılışı içinde ziyaret gerçekleştireceklerini belirterek, "Önümüzdeki günlerde siyasi partilerin genel başkanları ile yardımcılarına, mülki idare amirlerine, milletvekilleri, belediye başkanları, akademisyenler ve iş insanlarına geniş kapsamlı bir açılış yapmak üzere davetler gerçekleştireceğiz. İlk 6 aylık etkinlik takvimi ve projelerimizi de önümüzdeki günlerde tüm Samsun kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

25-kavsiyad haber ilan  (4).jpeg

"KAVSİYAD BÜYÜK BİR AİLE"

Özverili çalışmalarından ötürü 25 kişilik yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Pişkin, "Büyük bir yüreklilik gösteren 25 kişilik yönetim kurulu üyelerimizin her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Her geçen gün büyüyen, sevgi yumağı haline gelen, büyük bir aile olma yolunda önemli adımlar atan ve kısa zaman içinde Samsun’da adından bahsettirme başarısını gösteren KAVSİYAD Kavaklıların güçlü ve etkili bir sesi olmaya emin adımlarla yürüyor." ifadelerini kullandı.

Mustafa İNAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

25-kavsiyad haber ilan  (2).jpeg