Samsun'da yaşayan vatandaşların birçoğu Kanal S'nin yayın hayatına başlamasıyla birlikte kentte bir ihtiyacın giderilmiş olduğunu belirterek, "Kanal S bizi çok mutlu etti. Samsunumuz televizyonuna kavuştu" yorumunda bulundu.

KANAL S HAYIRLI OLSUN

FİLİZ TEMİZ.png

Filiz TEMİZ: Samsun gibi bir şehrin televizyonunun olmaması üzücüydü. Ana neyse ki artık Kanal S var. Kendi adıma söylemem gerekirse çok mutlu oldum. Hayırlara vesile olsun inşallah.

İFTİHAR ETTİK

HALİS KAYA.png

Halis KAYA: Kanal S'nin açılması bizleri elbette ki memnun etti. Samsunlu olarak, doğup büyüdüğümüz bu şehrin kanalı olmasıyla iftihar ettik. Başarılar diliyorum.

TAKİP EDECEĞİZ

MEHMET ÇETİR.png

Mehmet ÇETİR: Televizyonun olmaması eksikliğini hissettiğimiz bir durumdu. Kolaylıkla kolaylıkla haberleri takip edebileceğiz. Kanal S'nin tekrar açılması beni çok mutlu etti.

ÖZLEMİŞTİK

MUSTAFA BAŞ.png

Mustafa BAŞ: Daha önceden vardı fakat sonradan kapanmıştı. Tekrardan televizyon kanalının açılması mutlu etti. Özlemiştik. Bizim için önemli bir karar. İnşallah hayırlı olur.

NADİ GÖKSU.png

ÇOK SEVİNDİM

Nadi GÖKSU: Samsun'la alakalı haberleri televizyondan kısıtlı öğreniyorduk. Artık ilimizde olup bitenlerle alakalı yakından bilgi edinebileceğiz. Bu duruma çok sevindim.

SAMSUN'UN İHTİYACI VARDI

TUNÇ DEMİREL .png

Tunç DEMİREL: Bu habere çok sevindim. Samsun'un buna ihtiyacı vardı ve bu ihtiyacın karşılanması çok memnun edici. Hayırlara vesile olur inşallah.

HAYIRLISI OLSUN

YELDA ALTIKATOĞLU.png

Yelda ALTIKATOĞLU: Kanal S'nin açılması herkese hayırlı olur umarım. Başarıların devamını dilerim. Samsunumuzun buna ihtiyacı vardı.

BAŞARILAR DİLERİM

SELAHATTİN TOPCU.png

Selahattin TOPÇU: Mustafa Kemal Atatürk'ün ayak bastığı bu memleketin bir televizyon kanalının olmasını elbette ki çok isterim ve bu açılış haberi beni çok mutlu etti. Başarıların devamını dilerim

BİZİM TELEVİZYONUMUZ

NERGİS ÇELİK.png

Nergis ÇELİK: İlimizin haberlerini öğrenebileceğimiz ve yöresel kültürümüzü tanıtılabileceğimiz bir kanal olması çok mutlu etti. Bizin kanalımız bizim televizyonumuz. İnşallah hayırlısı olur.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.