AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek partiye müracaatını yaptı. Daha sonra il başkanlığı konferans salonunda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, Samsun için proje geliştirilmesi ve yapılan projelerin takibi için elinden geleceğini yapacağını belirterek, “Proje geliştirilmesi ve yapılan projelerin takibi, tamamlanması ve yeni projelerin üretilmesi için çalışacağım. Yine, halkımın telefonlarına cevap vereceğim. Sık sık Samsun'da halkın arasında bulunacağım. Cenaze, düğün, mutlu ve acı günlerde görüleceğim. Ulaşılır olacağım. Kimseyi azarlamayacağım ve küçümsemeyeceğim. Sevgiyi lügatımdan çıkarmayacağım. Kısacası, yarınlar aydınlıktır. Kutlu başlanılan bu yolda mutlu olunacaksa, insan olmanın gereğini yapacağım” dedi.

Bilgi birikimiyle aday adayı olduğunu belirten 
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney, “Geldiğimiz süreçte, önümüzde yapılacak olan 7 Haziran 2015 genel seçimleri için bilgi, birikim ve tecrübelerimi genel merkezimizin bizi aday göstermesi halinde ve seçilmemiz durumunda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şehrim olan Samsun için kullanmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle aday oldum. Çıktığımız bu kutlu yolda desteğinizi bekler, saygılarımı sunarım” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Adem Güney açıklamasının ardından, kendisini destekleyen ailesi ve katılımcılarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.