Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Ramazan Bayramı'nı gönüllerimiz bir olarak kutlayacağız" dedi.

'HEYECANLIYIZ'

Sanayi esnafı başta olmak üzere tüm Samsunlulara huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulunan Aydın, "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının bereketi, tutulan oruçlar sonrası yine bir bayrama ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ne yazık ki 2 yıldır Ramazan Bayramı'nı koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizde geçirmek zorunda kalmıştık. Sevdiklerimizle bayram mutluluğunu paylaşmak için mesafelerin öneminin olmadığını çok iyi bilen bir milletiz. Bu nedenle birbirimizden uzak bile olsak, gönüllerimiz bir olarak Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız. Tekrar birbirimize sarılabileceğimiz tokalaşacağımız bir bayrama kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz" diye konuştu.

'MÜBAREK OLSUN'

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, mesajını şu şekilde sonlandırdı, "Türk ve İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bayramınız kutlu olsun."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.