Eğitim-İş Sendikası Samsun 5. Olağan Kongresi'nde Rüstem Kara, başkanlığı Onur Gündüz'e devretti.

TEK LİSTE GİRDİ
Çarşambalılar Derneği'nde gerçekleştirilen Eğitim-İş Sendikası Samsun 5. Olağan Kongresi'nde tek liste olarak seçime giren Onur Gündüz ve yönetimi seçildi.

BİR BAŞARI HİKAYESİ
Kurulduğu günden bugüne sürekli üyesini artırdığını belirten Gündüz, "Eğitim-İş, sürekli hukuksal, eylemsel, söylemsel anlamda eğitim emekçilerinin ışığı olmuş mücadelesini vermiş bir sendikal başarıdır. Bu yapının içerisinde de kurulduğu günden bu yana  Eğitim-İş Şubesi gerek Samsun merkezde yaptığı başarılı çalışmalarla, parlayan yıldız olmuştur" dedi. 

 TÜRKİYE’DE İLK ÜÇTE
Samsun Eğitim-İş'in Türkiye’deki 40 şubesiyle, ilk üçün içine girmiş bir sendika şubesi olduğu ifade eden Gündüz, "Bunu da sağlayan değerli başkanımız Rüstem başkanımızın başkanlığında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar olmuştur. Bu anlamda kendisine burada bunu bir borç biliyorum. Kongremize gelen tüm üyelerimize vekillerimize, başkanlarımıza çok teşekkür ederim" diye konuştu.

YALNIZ BIRAKMADILAR
Kongreye, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Eğitim-İş Genel Başkan Yardımcısı Suat Özkolay, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz çok sayıda davetli ve üyeler katıldı.