Samsun'da  16 bin metrekarelik tesisinde uzman kadrosuyla ve geniş ürün çeşitliliğiyle müşterilerinin beklentilerini karşılayan ESPA Şirketler Grubu, dünya standartlarında yaptığı üretimlerle faaliyetlerini sürdürüyor. 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Kentte 1998 yılında kurulan PVC kapı, pencere ve sürme sistemleri, PVC aksesuarları, deceuninck cam balkon, kepenk ve panjur, cam bölme, sac profiller, alüminyum, cam, jotun, elektrostatik, toz boya, çelik ve yangın kapıları hizmetleriyle sektörün çeşitli dallarında faaliyet gösteren  ESPA Şirketler Grubu, gerek ürün kalitesi, gerekse pazarlama stratejileri, satış ve satış sonrası çalışmalarına devam ediyor. 

"BİRÇOK ALANDA ÜRETİM YAPIYOR"

ESPA Şirketler Grubu Cam Üretim Sorumlusu Neslihan Akgün, sektörde birçok alanda hizmet sunduklarını belirterek, "17 yıldır sektörün içindeyim.  Firmamız 1998 yılından beri sektörde hizmet vermektedir.  2005 yılında bünyemizde ısı cam ve temper hattıyla devam ettik. Bunun akabinde PVC ürünlerinin üretimine başladık. Alüminyum üretimine başladık, destek sacı ile devam ettik onun peşine de statik boya ekledik. Yani  cam, alüminyum, PVC, statik boya gibi birçok alanda varız" diye konuştu.  

"YURT DIŞI BAĞLANTILARIMIZ DA VAR"

"Sadece Samsun'daki değil, yurt dışı bağlantılarımız da mevcut" diyen Akgün, şunları söyledi: 

"Ürünlerimizi yurtdışına da gönderiyoruz. Fuarların her şeyden önce bölgemiz için önemli olduğunu düşünüyorum. Biz misafirlerimizi burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Hem yurt içinde hem de yurt dışında son 6 yıldır fuarlara katılıyoruz. Ayrıca 100'ün üzerinde kişiye istihdam sağlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.